At the moment

Nu är vi tillbaka på bloggen, wihoo!
 
Sitter med min bäbi Skye hemma hos mig nu, hon ska sova här i natt och sedan imorgon ska vi fota, och sedan på kvällen ska vi till Stora Höga och ha halloween mys med våra homies. Men jaa, har i alla fall bestämt vad jag ska vara utklädd till imorgon (vi bestämde nämligen att alla måste vara utklädda) så jag ska vara Musse Pigg. Hahah det här kommer inte att sluta väl alltså..
 

Bloggpaus...

 

asdfghjkl

 
 

Svenska


Känner mig så sjukt glad idag. Det var längesedan. Plus att imon smäller det, hihihih.

Vinterjacka

 
Har länge letat efter en snygg vinterjacka, och förut idag hittade jag denna, från ginatricot faktiskt! 399 kr kostar den. Himla bra pris dessutom!

blööö

Godmorgon.
Känner mig så seg idag. Jag och Skye somnade rätt sent igår och jag vaknade rätt tidigt, så ja.
Orkar typ inte ens ha öppna ögon. Men jag piggnar la till. Vi kanske ska fota sen också så det kanske kommer upp några bilder. Tråkigt inlägg men kanske bättre än inget, pöös
 
 
 
 

Autumn

 
 

Fredag

Äntligen helg igen! Paulina hängde med hem från skolan och sover här i natt, myys! Vi sitter just nu inne i min systers rum och lyssnar på musik. Min syster klipper Paulinas hår och jag bloggar.. haha ^^ Systern min pluggar ju till frisör, så hon övar på mig och mina vänner... hahah ♥
In action, hahahah...

Hellooooo theeereee

Hej.
Åh när jag vaknade förut och kände att det var fedag, YEEES! Dagen kommer att tillbringas med Skye. Vi har planerat in denna dagen i typ evigheter för det är så fullt upp nu. Iallafall vi ska köra våran lille tradition att kolla på meangirls. Det har vi gjort enda sen vi var små, haha. Sover över där ikväll och imorgon vet jag inte riktigt. Ska bli klar med läxorna och sedan får jag väl se. Vad ska ni göra i helgen då? :)
 
 Fredagsfrukost 
 
 

Pluggdax

Hej!
Kom precis hem fråg stallet. Red ut i det sjuuukt mysiga vädret. Var helt vindstilla, lite dimmigt och det enda man hörde var silvers hovsteg. Träffade också på en älg på 100 meter bort. Skit läskigt men tillslut vågade jag gå förbi där den hade stått. Blev väldigt kylen så just nu sitter jag och dricker varm oboy och käkar mumsig frukt. Ska börja plugga nu också. Mysig och chill dag idag. Fredag imon också, yeeey!
 
 
gottit
 
 

En ensam blomma

Gick en promenad i det mysiga höstvädret och passade på att ta med mig kameran och fota lite. Så mysigt! Senare ikväll ska jag på konfirmationen med Erika. Kram. ♥

Slöjd





Plugg

Sitter och skriver klart en No-uppgift och dricker te nu, snart ska jag sätta mig med min idottsplanering, ska lägga upp ett schema för konditionsträning. 
 
Ledsen att jag suger på att uppdatera, men hinner nästan aldrig... 

Skolan vill ta död på mig

Hej.
Skulle egentligen tränat nu snart men tror inte att det är någon bra idé. Jag måste plugga. Har så otroligt mycket så det är inte sant. Här är min fina lista...
Dessa saker måste vara klara denna veckan: deadline på svenska bokredovisning och islamuppsats. Spela och skicka in dialog på tyska. Matteuppgifter ska vara klara.
Dessa saker kommer om ett tag (nästa vecka): Glosförhör i engelska på 60 glosor. Tyskaprov. Hemkunskapsprov + Matagningsplanering. Muntlig redovisning i svenska + skriva den. Skrivuppsats i engelskan. Läsa och svara på frågor i kemi (10 sidor). Matteredovsning. Konditionsschema. 
 
Förstååååår ni att vi har mycket eller?! Tycker ni ska lida med mig och tycka synd om mig, haha. Nej men jaaaa när får man fritid? Heheh, dock ska jag inte klaga eftersom jag sitter här och bloggar istället för att plugga, så jag ska fortsätta med plugget, hejsvejs!
 
 
 
My needs just nu asså... :c
 
 

Morgonmys innan skola

Godmorgon
Inte ofta jag hinner sitta vid tv:n i myskläder på morgonen. Gick upp tidigt så idag hann jag, haha. Provmatlagning i skolan sedan, känns sådär. Men jag hoppas det ska gå bra. Rätt chill dag ändå även fast vi slutar sent. Vi hörs sen, hejsvejs!




Ungdomsstämma 11-13 oktober

Anledningen till min dåliga update i helgen var att jag inte var hemma. Jag var i Lysekil, Stora Kornö, på ungdomsstämma med frilufsfrämjandet. Det var riktigt kul! Vi skrev lite skrivelser som ska skickas vidare till årsstämman och förhoppningsvis kommer frilufsfrämjandet att bli ännu bättre! 
Denna bilden togs av Calle under mötet.
Alla fall alla som deltog under stämman! 
 
Tack för en underbar helg, kram!
 
 

Hurtig

Jag simmade 1 km idag! Är mycket stolt över mig själv, haha. Vi ska egentligen simma varje tisdag men det har inte riktigt blivit så. Men jag märker verkligen hur mycket bättre jag mår av att träna. Känner mig jätteglad och uppåt nu. Kanske inte beror på träningen men känner mig liksom frisk på något sätt, haha.
 
Sitter med läxa nu, skrev ju typ innan helgen att det kändes bra med läxor och sånt. Jag ångrar mig. Vi har 3 inlämmningar tyskaförhör och imorgon är det provmatlagning också. Hoppas det går bra nu asså.
 
 
bild på mig och paoii häromdagen
 
// Carro
 
 

Film

Usch, känns som jag bloggar om så tråkiga saker och så dåligt, men ska försöka blogga om något roligare och så, vet bara inte vad, haha. Nu har vi allafall svenska men ska kolla på film hela lektionen, fett chill!
 



Bokeh

 Hej!
 
För några dagar sedan tog jag lite bilder ute. Blev lite bokehbilder. Dom är inte redigerade men jaja.
 
 
 

Söndag

Hej!
Vaknade för ett tag sedan. Väntar på att Pao ska vakna, haha. Igår hoppade jag med Fanny i paddocken. Silver var duktig och det var riktigt längesedan jag hoppade henne nu. Förutom att hon blir så sjukt speedad, men får försöka hålla in henne bättre, mycket halvhalter som jag suger på och ha bättre kontroll. Sedan kom Pao och vi drog till affären och tjockade oss. 
 
Har suttit med lite plugg nu på morgonen, sedan idag blir det väl bara att chilla, orkar inte göra något speciell. Men ha en bra dag! :)

 

Jag älskar höst

Hej!
Vakna upp på en höstig lördagsmorgon var vad jag gjorde idag, haha.
Gick ut och fotade. Fyyy vad fint det är. Alla höstens färger och frosten och solen som lyser på löv och sådant.
Jag älskar det. Åt precis frukost och tänkte ha lite ta-hand-om-mig-själv-morgon. Här får ni några bilder:
 
 
Har ju bara ett objektiv som kommer med kameran när man köper den så det blir inte så jättebra närbilder, men jag gillar det ändå! Ha en bra dag! :)
 

I väntan på att släppas in

Sitter inne på ett mysigt café med min bror och väntar på att någon annan TVMare med nyckel till stugan ska komma och öppna. Lysekil är verkligen  jättemysigt! 

Helg!

Hej alla godingar! 
Idag åkte jag hem från skolan runt halv elva för att duscha, äta och packa. Sedan vid halv tre nån gång ska jag och min bror åka mot Lysekil där vi ska på undomsstämma! Vi ska disskutera om vad som kan bli bättre inom frilufsfrämjandet, vi ska även segla och lite annat kul! :) 
Kommer alltså inte kunna uppdatera någonting under helgen, kommer inte ha tillgång till internet. Carro kommer dock att uppdatera!

Ha det bra, kram! 

Med och tävlar!

Är med och tävlar hos HANNA om 300 kronor på lux-case.se. Klicka HÄR för att besöka Hannas blogg, eller så klickar du HÄR för att läsa mer om tävlingen! 
 

Tyska

Hej!
 
Sitter på tyskan. Har vikarie och gjort klart allt så jag kände att jag bloggar lite. Äntligen fredag idag. Satt och nästan läste klart min bok igår kväll och gjorde ett kemiprov idag så nu ligger jag inte efter lika mycket, haha. Men det kommer två inämmningar längre fram men jag ligger iallafall i fas. Känns bra för denna helgen tänkte jag ta det lugnt. Vad ska ni göra i helgen då? :)
 
 
lite såhär känner jag idag
 
 

Dagens Outfit

 
 

Film istället för skola

Heeeej! 
Åh lyckan som uppstår asså! Våran lärare berättade nyss att vi skulle titta på film i två timmar istället för två lektioner och sedan sluta. Asså så sjukt gött. Drar till stallet sen och kanske träffar Ida ikväll. Väldigt bra torsdag!


// Carro


Beställt!

Satt och kollade på kläder med mami för en stund sedan, klickade hem två helgrymma plagg!
Får se om de passar bara... Annars får jag be pappa sy in dem åt mig! :) 
 
 
 

9th of October

När jag satt bussen hem idag började det att helt plötsligt att vräka ner med regn! Det är 1 km till mitt hus från där bussen släpper av mig, så jag fick springa hem i regnet... så himla typsikt! När jag väl kom hem kokade jag direkt en kopp te, duschade och hoppade i myskläder. Nu hade jag tänkt läsa lite i min svenskabok och lyssna på musik. Regn är ju rätt mysigt trots allt. 
 

Träning nu




It's raining men

Hej hej!
Jag och Jessan kom precis innanför dörren efter att ha kämpat oss hem, haha. Det spöregnade samtidigt som vi skulle gå förbi kossor och en tjur i en lerig hage. Kändes så överdrivet för allt kom på en gång. Nu sitter vi allafall framför datorn med varm oboy och myskläder. Datorerna blev dygnsura och vi med men ingenting gick sönder iallafall! Hur har eran dag vart då? :)
 



Men jag tycker fortfarande att det är sjuuukt mysigt! 
 
// Carro

Där kom ett prov ja

Hej!
 
Vart helt förvirrad hela dagen känns det som. För det första har jag glömt av bloggen såklart, sedan kom jag ju på att jag antagligen kommer få göra ett prov som jag egentligen skulle gjort förra veckan, haha. Men ska krypa ner i sängen nu och försöka sova så går jag istället upp tidigare för att plugga. ÅH DENNA SKOLA TAR SLUT PÅ MIG.
 
 
bildbrist så det får bli på min tjocka gose <3
 
// Carro

På repeat

Seriöst, så sjukt bra låt! Lyssnade sönder denna låten förra hösten, och sen har jag inte klarat av att lyssna på den igen förrän idag. Nu är den lika bra igen, hahah! Så himla fin låt! 

En regnig tisdag

Var i skolan idag, hade lite sega lektioner men annars helt okej. Precis när jag kom innanför dörren påminde mamma mig om att jag hade tandläkartid idag - kul.. Jag hann dricka en kopp te och sedan åkte vi till Stenungsund för tandläkaren. Det var min sista gång hos denna tandläkaren, hon höll koll på min tandställning och nu när den är borta slipper jag gå dit mer!
Nu har jag bytt om till myskläder och tänkte titta på det första avsnittet på den nya säsongen av Hart Of Dixie som hade premiär igår! Någon mer som kollar på det?
 
Och just det, om ni inte märkt det än så regnar det ute.. 

Dagens Ridlektion

Ridlektionen idag gick helt okej, red Shejk men tyckte himla synd om honom.. Han är 27 år gammal och borde enligt mig bara gå nybörjarlektioner/skrittlektioner. Att han är med på våra lektioner där vi jobbar gallopfattningar och skänkelvikning är hemskt. Han var helt slut efter lektionen, flåsade och var genomsvett.. tyckte så synd om honom... :/ 
Bild på mig och Labolina i somras ♥

Mot stallet

Drar till stallet vilken minut som helst nu, ska rida dressyrlektion - alltså volter och skänkelvikningar.. Det ända vi gör på dressyrlektionerna nu för tiden, hahah ^^
Uppdaterar mer sen, kram! ♥

Chillarn

 
Hej hej!
Har precis käkat frukost och ska snart dra till skolan. Är på humör idag! Känns bra med sånna dagar.
Senare ska jag hem till Ida också, myspys! Ha en bra dag! :)
 
 
Åååååh, jag var bara tvungen att lägga upp dessa bilder på min katt. Hon sitter såhär när hon tittar ut på fåglar och sånt, hahah såååå ful men sååå söt! 
asså sista bilden..
 
// Carro

Victoria Secret ♥

 
Har alltid velat ta en sån här bild, men har ingen parfym från Victoria Secret så lånade Sophias och knäppte av några stycken.. hahah ^^ Sheer Love är nog favorit doften, sååå good! ♥
 

min fina mössa ♥

 
Bara för att jag älskar min mössa som jag fått av Emma, ihihih ^^ ♥ Hon beställde en till sig själv på internet och fick hem två stycken, så snäll som hon är gav hon bort en till mig! 

Mys i stora parisehjulet






Vattenfärg i photoshop

Provade vattenpenslar i photoshop idag igen. Provade på många olika slags bilder med olika vinklar, men denna blev jag mest nöjd med! Har ni tips på hur man kan använda penslarna på ett bättre sätt så får ni gärna lägga in en kommentar, fösöker fortfarande att lära mig, haha! ^^

Lisse here I come !

Hej!
 
För typ en vecka sedan fick jag reda på att detta är den sista helgen Liseberg har öppet för iår! Jag fick typ panik när jag hörde det eftersom jag inte har åkt någon gång iår. I somras var jag på grönan och alla åkatraktioner som alltid har varit så läskiga och roliga där var inte alls roliga längre... Så jag kände att på bara ett år måste jag ha blivit jättemodig, haha. Så idag ska jag och några kompisar dra in och jag och Jessica har lovat oss själva att åka kanonen och uppsvinget tillsammans. Det är mitt mål för dagen. Vill kunna åka atmos fear också men det är ett heeeeelt annat problem. 
 
Vet iallafall inte om det kommer bli så bra uppdatering, men får la se om jag hinner göra någon liten update eller så när vi typ sitter och äter, men ni får ha en bra lördag! :)
 
 
hahaha vet inte varför men dom är fina ^^
 
// Carro

Första försöket

Bilden är på Ida från i somras. ♥
Mitt första försök med vattenpenslar i photoshop, kanske inte dem bästa bilden, men men.. :) Ska göra några fler nu, kanske lägger upp de imorgon om jag blir nöjd.. ^^
 

Fredagsmys

 
Sitter och snackar med lite folk på skype nu, hade egentligen tänkt titta på en film men hittade ingen som verkade
bra... :s Någon som har tips på film?

#SlöjdÄrTråkigt

 
Sitter på slöjden och stickar med Nora nu, rätt långstråkigt men mysigt så.. haha ^^

Något av det goaste som finns

 Har ni provat att äta varm banan? Det är typ det godaste som finns engligt mig! Förutom choklad då. MEN! Har ni provat varm banan med smält choklad!? DET är det godaste som finns! Om ni inte har provat måste ni prova detta alltså!
 
På sommrarna när grillen väl är på så tar ni en banan (skalet ska vara på) och skär ett snitt i längs hela bananen. Sedan ploppar ni i choklad, lägger bananen i grillfolie och låter den stå på grillen tills chokladen har smällt. Enkelt ellerhur? 
 
Stekt banan är samma sak. Så otroligt gott. Du steker det i smör en liten stund tills bananen blir mjuk.
 
Gjorde detta till min bror Jonte förra veckan typ, så mumsigt, man kan nog även steka det i houng tror jag men har aldrig testat! :)
 
// Carro
 
 
 

Besviken

Ändrade planer, blir inget Skåne för mig i helgen, riktigt tråkigt... såg verkligen fram emot det! Jag, min bror och en annan tjej från vår lokalavdelning skulle åkt med två andra och dela på en duo-biljett, men på grund av att de fick föhinder och inte längre kan komma på tinget blev våran tågresa dubbelt så dyr, upp mot 500 kr per person... Sen så tillkommer det alltid en massa andra utgifter så vi får helt enkelt hoppa över det denna gången. Som tur är så ska jag på tvm's ungdomsstämma nästa helg! :)
Jag och min fiiinaaa vän Isabell innan skolfotograferingen förra veckan! ♥♥♥
 

På bussen

Sitter på bussen från stallet. När jag kommer hem ska jag käka, träna, plugga, krypa ner i min goa säng och lyssna på musik. Imorgon är det fredag, hjääälp vad fort det har gått, men sååå skönt!


Just det, grattis vääärldens finaste och bästa! <3
 
 

Skåne på fredag! ♥

Förvarnar redan nu inför dålig uppdatering på bloggen från min sida under helgen. Ska nämligen till Skåne med TVM på fredag och jag kommer hem på söndag eftermiddag så uppdaterar jag förmodligen på Måndagen igen, men imorgon bloggar jag som vanligt i alla fall!  
Vad är tvm?
Om man kort ska beskriva vad tvm är så kan man man säga att det är en äventyrsgrupp för ungdomar som gillar frilufsliv. Tvm får man vara med i från att man är 13 år gammal. Man träffas på ting 4/5 gånger om året då folk från olika tvm grupper runt om i hela landet träffas och har ett ting (stort läger). Vi brukar vara runt 200 personer tror jag (?). Vi bygger upp våra egna vindskydd, lagat mat på stormkök, har aktiviteter som kanotpaddling, backklättring, stora lägereldar på kvällarna och sjunger mysiga sånger. Såååå mysigt! 
 
Nu vet ni lite vad det handlar om, puuuss!
 

NO

Hej!
Sitter och har NO nu. Vill bara heeeem. Är svinhungrig och trött. Men slutar NO:n om en kvart, sedan blir det hemkunskap, rätt chill men slutar sent... Liteee update, seya later!

för söta
 
// Carro

Barndomsminnen ♥

 
 
Åh, Isabell skickade låten till mig och nu gick jag in och lyssnade på den, ååh vilka barndomsminnen jag får! Lina, Isabell och jag satt och lyssnade på denna låten hela lågstadiet att Lina hade den på sin mobil.. hahah♥ Blir så glad när jag hör låten.. kan fortfarande hela texten utantill!

Bananpannkakor



Hej! Blev ingen simning idag. Väldigt synd eftersom jag såg fram emot det så mycket. Vi ska iallafall dansa lite zumba snart,så det ska bli kul.
När vi kom hem ifrån skolan gjorde vi iallafall bananpankakor, SÅ. OTROLIGT. GOTT.
Skriver mer sen, tjaaao!
 
 
 
 
 

Känner mig... liten

Påväg till skolan igår såg jag att det stod stora elefanter och kameler mitt emot tågstationen... Lite skumt? Haha! Tog dock inte jättelång tid att räkna ut att det var cirkus pågång, så på lunchrasten gick vi dit för att kolla på djuren! Kan stolt meddela att jag nu har klappat en elefant! 

Första oktober

Hej!
 
Första oktober idag. Har verkligen glömt hur mycket jag älskar och saknat hösten. Fööör mysigt. Men skriver det in nästan varje inlägg så får la ta och sluta med det, haha!
Idag blir det skola. Går vanlig skoltid: 14.20. Efter det drar jag och Jessan och simmar. Målet idag är 1 km. Har aldrig vart och ''träningsimmat'' så förra gången var den första och då simmade jag 600 m! Var väldigt stolt över mig själv. ;) Så jag hoppas jag orkar 1 km idag. Efter det blir det pluggaaaaaa
 
Hur ser eran dag ut? 
 
 
älskar dessa bilder 
 
// Carro
 
 

RSS 2.0